Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АД Д-Р ПАНОВСКИ, Скопје

АД Д-Р ПАНОВСКИ, Скопје

Акционерско друштво за производство на лекови, медицинска опрема и материјал, промет и услуги Д-Р ПАНОВСКИ Скопје
Ул.Скупи 3 бр. 55
02/3093-600
www.drpanovski.com.mk
panovski@drpanovski.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Manager Златко Пановски
Position /
Приход 1,589,240,446.00 МКД
Раст приход -1.14 %
Добивка 139,500,145.00 МКД
Раст добивка 4.57 %
Ранг најголеми 186
Ранг најуспешни 122
Вработени 63
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт