Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија, с.Негорци

ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија, с.Негорци

Друштво за производство,трговија и услуги ДИЕМ-ГП ДОО Гевгелија с.Негорци
Башут бб
034/231-428
Дејност Друга преработка и конзервирање на овошје и зеленчук
Manager Атанасов Ѓорги, Атанасов Петар
Position /
Приход 750,685,325.00 МКД
Раст приход 28.27 %
Добивка 101,256,051.00 МКД
Раст добивка 8.74 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 150
Вработени 78
Година
2022
2021
2020
2019
2018
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт