Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДОЈРАН СТИЛ ДООЕЛ, с.Николиќ, Дојран

ДОЈРАН СТИЛ ДООЕЛ, с.Николиќ, Дојран

Друштво за производство и трговија ДОЈРАН СТИЛ ДООЕЛ с.Николиќ Дојран
с. Николиќ б.б.
034/219-111
www.dojransteel.com
info@dojransteel.com
Дејност Производство на сурово железо, челик и феролегури
Manager
Position /
Приход 3,743,914,801.00 МКД
Раст приход -10.11 %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 43
Ранг најуспешни
Вработени 164
Година
2021
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт