Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕРИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ, Битола

ЕРИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ, Битола

Друштво за производство, трговија и услуги ЕРИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ Битола
ул. Бурса бр. 124
047/235-522
Дејност Ковање, пресување, штанцување и валање на метали; металургија на прав
Manager Умберто Фиорентини
Position /
Приход 850,095,110.00 МКД
Раст приход 29.66 %
Добивка 125,928,376.00 МКД
Раст добивка -11.70 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 117
Вработени 238
Година
2022
2021
2020
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт