Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕУРОЛИНК АД, Скопје

ЕУРОЛИНК АД, Скопје

Акционерско друштво за осигурување ЕУРОЛИНК Скопје
Ул. Никола Кљусев бр.2
02/3289-301
www.eurolink.com.mk
eurolink@eurolink.com.mk
Дејност Неживотно осигурување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 3
Ранг најуспешни 4
Вработени 209
Година
2023
2022
2019
2013
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт