Лого на КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

Друштво за производство, трговија и услуги КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола
А Индустриска зона Жабени

Дејност Производство на електрична и електронска опрема за моторни возила
Менаџер
Позиција /
Приход 13,717,241,849.00 МКД
Раст приход 47.30 %
Добивка 264,744,354.00 МКД
Раст добивка 52.27 %
Ранг најголеми 6
Ранг најуспешни 34
Вработени 6437
Година
2019
2018
2017