Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на РОБИ ДООЕЛ, Штип

РОБИ ДООЕЛ, Штип

Трговско радиодифузно друштво кабловска телевизија РОБИ ДООЕЛ Штип
Ул. Ванчо Прќе бр. 88
032/612-055
www.robi.com.mk
ktvrobi@robi.com.mk
Дејност Дејности на жичани телекомуникации
Manager Зоран Ристов
Position /
Приход 913,312,131.00 МКД
Раст приход 5.65 %
Добивка 91,307,577.00 МКД
Раст добивка 13.87 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 183
Вработени 250
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт