Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ, Штип

ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ, Штип

Друштво за телекомуникациски услуги ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ Штип
Ул. Ванчо Прќе бр. 88
032/612-055
www.robi.com.mk
ktvrobi@robi.com.mk
Дејност Дејности на жичани телекомуникации
Manager Зоран Ристов
Position /
Приход 913,312,131.00 МКД
Раст приход 5.65 %
Добивка 91,307,577.00 МКД
Раст добивка 13.87 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 183
Вработени 250
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт