Среда, 24 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Клуб 200 лого Еуро Бизнис Центар лого

ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ

Ул. 11-ти Октомври бр.31/9
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 310 33 80
Email:
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт