Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на Македонски Телеком АД, Скопје

Македонски Телеком АД, Скопје

Македонски Телеком Акционерско друштво за електронски комуникации - Скопје
Кеј 13-ти Ноември бр. 6
02/3298-720
www.telekom.mk
122@telekom.mk
Дејност Дејности на безжични телекомуникации
Manager Никола Љушев
Position /
Приход 11,826,937,787.00 МКД
Раст приход 4.59 %
Добивка 1,893,388,804.00 МКД
Раст добивка -0.81 %
Ранг најголеми 17
Ранг најуспешни 6
Вработени 860
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт