Недела, 10 Декември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

Друштво за производство, промет и услуги СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Бул. 8ми Септември 20/И – ДП1
02/2777499
www.supertrade.com.mk
office@supertrade.com.mk
Дејност Трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива и слични производи
Manager Владимир Стајиќ
Position /
Приход 12,451,967,965.00 МКД
Раст приход 58.85 %
Добивка 34,016,696.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 14
Ранг најуспешни
Вработени 83
Година
2023
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2006
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт