Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО, Скопје

РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО, Скопје

Друштво за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје
Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 13
02/3178-030
www.ramstore.com.mk
contact@ramstore.com.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Даниела Адемоска
Position /
Приход 3,619,499,979.00 МКД
Раст приход 10.22 %
Добивка 46,475,903.00 МКД
Раст добивка -51.52 %
Ранг најголеми 76
Ранг најуспешни
Вработени 634
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт