Среда, 24 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на Кромберг & Шуберт Македонија Бт ДООЕЛ, Битола

Кромберг & Шуберт Македонија Бт ДООЕЛ, Битола

Друштво за производство, трговија и услуги КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА БТ ДООЕЛ Битола
А Индустриска зона Жабени

Дејност Производство на електрична и електронска опрема за моторни возила
Manager г-ѓа Тања Милисковиќ, г-дин Уве Шилиг
Position /
Приход 15,402,060,486.00 МКД
Раст приход 18.80 %
Добивка 284,813,906.00 МКД
Раст добивка 63.26 %
Ранг најголеми 8
Ранг најуспешни 58
Вработени 6270
Година
2023
2022
2021
2019
2018
2017
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт