Четврток, 18 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕВН МАКЕДОНИЈА АД, Скопје

ЕВН МАКЕДОНИЈА АД, Скопје

ЕВН Македонија Акционерско друштво за услуги Скопје
Лазар Личеноски бр.11
02/3205-000
www.evn.mk
info@evn.mk
Дејност Комбинирани канцелариски и административни услужни дејности
Manager Штефан Петер
Position /
Приход 3,894,220,956.00 МКД
Раст приход -18.06 %
Добивка 266,610,275.00 МКД
Раст добивка -85.86 %
Ранг најголеми 72
Ранг најуспешни 59
Вработени 213
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2007
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт