Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АЛКАЛОИД АД, Скопје

АЛКАЛОИД АД, Скопје

Фармацевтска хемиска козметичка индустрија АЛКАЛОИД АД Скопје
Бул. Александар Македонски бр. 12
02/3104-026
www.alkaloid.com.mk
alkaloid@alkaloid.com.mk
Дејност Производство на фармацевтски препарати
Manager г-дин Живко Мукаетов
Position /
Приход 10,016,173,140.00 МКД
Раст приход 4.36 %
Добивка 1,387,841,594.00 МКД
Раст добивка 11.20 %
Ранг најголеми 14
Ранг најуспешни 9
Вработени 1860
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт