Четврток, 18 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КАМ ДОО, Илинден

КАМ ДОО, Илинден

Друштво за трговија на мало и големо КАМ ДОО Илинден
Ул.35 бр.39 населба Илиден
02/3171-747
www.kam.com.mk
office@kam.com.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Тања Камчева-Лазаревик
Position /
Приход 14,309,757,429.00 МКД
Раст приход 24.07 %
Добивка 313,422,195.00 МКД
Раст добивка -2.70 %
Ранг најголеми 10
Ранг најуспешни 49
Вработени 1144
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2013
2012
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт