Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД, Прилеп

МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД, Прилеп

Акционерско друштво за производство, преработка, трговија и монтажа на украсен камен МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп
Ул. Леце Котески бр.60А
048/418-940
www.mermeren.com
info@mermeren.com
Дејност Вадење на декоративен камен и камен за градежништвото, варовник, суров гипс, креда и шкрилци
Manager Главен извршен Директор / Генерален Директор – Василис Анагносту
Position /
Приход 1,884,474,874.00 МКД
Раст приход 24.83 %
Добивка 1,009,416,991.00 МКД
Раст добивка 86.12 %
Ранг најголеми 108
Ранг најуспешни 14
Вработени 301
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010
2007
2006
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт