Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за комуникациски услуги А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Плоштад Пресвета Богородица 1  
077-1234
www.a1.mk
Дејност Дејности на безжични телекомуникации
Manager Јиржи Дворјанчански, Методија Мирчев
Position /
Приход 9,264,313,808.00 МКД
Раст приход 7.88 %
Добивка 945,399,773.00 МКД
Раст добивка -5.54 %
Ранг најголеми 26
Ранг најуспешни 20
Вработени 767
Година
2023
2022
2021
2018
2017
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт