Лого на АКТИВА ДОО, Штип

АКТИВА ДОО, Штип

Друштво за градежништво, инженеринг и трговија АКТИВА ДОО Штип
Бул. Гоце Делцев бр. 209
032/390-958
www.aktiva.com.mk
aktiva@aktiva.com.mk
Дејност Производство на метални конструкции и делови на конструкции
Менаџер
Позиција /
Приход 1,843,109,250.00 МКД
Раст приход 3.81 %
Добивка 204,617,986.00 МКД
Раст добивка -20.58 %
Ранг најголеми 94
Ранг најуспешни 59
Вработени 477
Година
2020
2019
2014