Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕМША - ШПЕД ДООЕЛ, Неготино

ЕМША - ШПЕД ДООЕЛ, Неготино

Друштво за трговија, транспорт и услуги ЕМША - ШПЕД увоз-извоз ДООЕЛ Марјан Неготино
Ул. Индустриска бр. 14
043/371999
www.emsasped.com.mk
info@emsasped.com.mk
Дејност Товарен патен транспорт
Manager
Position /
Приход 1,166,598,695.00 МКД
Раст приход -9.50 %
Добивка 90,933,841.00 МКД
Раст добивка 4.45 %
Ранг најголеми 167
Ранг најуспешни 128
Вработени 123
Година
2021
2020
2018
2017
2016
2015
2014
2013
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт