Четврток, 18 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ, Гевгелија

КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ, Гевгелија

Трговско друштво за производство,трговија и услуги КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ Гевгелија
Ул. Индустриска б.б.
034/212-064
www.konti-hidroplast.com.mk
contact@konti-hidroplast.com.mk
Дејност Производство на плочи, листови, цевки и профили од пластични маси
Manager Васко Сепетовски
Position /
Приход 3,371,021,465.00 МКД
Раст приход 12.48 %
Добивка 512,814,488.00 МКД
Раст добивка 2.44 %
Ранг најголеми 80
Ранг најуспешни 30
Вработени 172
Година
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт