Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТДР СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје

ТДР СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје

Друштво за посредување,трговија и услуги ТДР СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје
Бул. 8ми Септември 18 (Хипериум)
02/3093737
www.tdr.hr
Дејност Трговија на големо со производи од тутун
Manager Саше Николовски
Position /
Приход 2,837,619,162.00 МКД
Раст приход 11.31 %
Добивка 14,405,440.00 МКД
Раст добивка 25.27 %
Ранг најголеми 97
Ранг најуспешни
Вработени 10
Година
2023
2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт