Недела, 10 Декември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ, Скопје

ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија и услуги ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Ул.Даме Груев бр.7
02/3222-733
info@dm.mk
Дејност Трговија на мало со козметички и тоалетни препарати во специјализирани продавници
Manager Александра Оливера Коричи
Position /
Приход 1,790,247,790.00 МКД
Раст приход 31.61 %
Добивка 127,009,868.00 МКД
Раст добивка 99.05 %
Ранг најголеми 156
Ранг најуспешни 143
Вработени 192
Година
2023
2021
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт