Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АЛМА - М ДООЕЛ, Скопје

АЛМА - М ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија на големо и мало АЛМА - М ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
Ул. Качанички пат бр. 65А
02/2657-916
www.alma-m.com.mk
contact@alma-m.com.mk
Дејност Трговија на големо со шеќер, чоколада и слатки од шеќер
Manager Муарем Муртезани
Position /
Приход 2,720,665,818.00 МКД
Раст приход 20.21 %
Добивка 156,154,812.00 МКД
Раст добивка 116.44 %
Ранг најголеми 78
Ранг најуспешни 94
Вработени 326
Година
2022
2018
2017
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2007
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт