Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕУРО - ФАРМ ДООЕЛ, Битола

ЕУРО - ФАРМ ДООЕЛ, Битола

Друштво за трговија и услуги ЕУРО - ФАРМ увоз-извоз ДООЕЛ Битола
Ул. Антон Попов бр. 5
02/3212-700
www.eurofarm.com.mk
eurofarm@eurofarm.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Manager
Position /
Приход 2,925,792,894.00 МКД
Раст приход 27.60 %
Добивка 93,270,584.00 МКД
Раст добивка 59.26 %
Ранг најголеми 59
Ранг најуспешни 122
Вработени 101
Година
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт