Среда, 24 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ, Скопје

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за производство,трговија,услуги и градежништво АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ експорт импорт Скопје
Ул. Орце Николов 182 а
02/3093-200
www.adora.com.mk
info@adora.com.mk
Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager проф. д-р Ванчо Чифлиганец
Position /
Приход 562,557,879.00 МКД
Раст приход 58.10 %
Добивка 430,404,406.00 МКД
Раст добивка 144.90 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 36
Вработени 25
Година
2023
2022
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт