Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија на нафтени деривати и услуги ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Ул. Партизански Одреди бр. 18 кaт 2
02/3293-032
www.lukoil.com.mk
lukoilmacedonia@lukoil.com.mk
Дејност Трговија на мало со моторни горива и мазива во специјализирани продавници
Manager Рјупин Денис
Position /
Приход 9,402,616,336.00 МКД
Раст приход 58.39 %
Добивка 339,125,283.00 МКД
Раст добивка 81.63 %
Ранг најголеми 24
Ранг најуспешни 44
Вработени 482
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт