Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за промет и услуги ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Ул. Босна и Херцеговина бр. 4
02/2603-764
www.porsche.com.mk
office@porsche.com.mk
Дејност Трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија
Manager Златко Муцунски, Даниел Вукович
Position /
Приход 3,593,241,425.00 МКД
Раст приход -0.33 %
Добивка 155,811,891.00 МКД
Раст добивка 27.87 %
Ранг најголеми 77
Ранг најуспешни 109
Вработени 104
Година
2023
2022
2021
2020
2018
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт