Среда, 24 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД, Скопје

ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД, Скопје

ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје
Бул. 8-ми Септември 16
02/5102-222
http://www.triglav.mk/
info@triglav.mk
Дејност Неживотно осигурување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 1
Ранг најуспешни 7
Вработени 215
Година
2023
2022
2019
2015
2014
2013
2012
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт