Лого на БРАКО ДОО, Велес

БРАКО ДОО, Велес

Друштво за производство,трговија и услуги БРАКО ДОО увоз-извоз Велес
Раштански Пат бр. 2
02/3215-063
www.brako.com.mk
office@brako.com.mk
Дејност Производство на жичани производи, синџири и пружини
Менаџер
Позиција /
Приход 1,657,290,164.00 МКД
Раст приход 0.81 %
Добивка 73,018,365.00 МКД
Раст добивка 154.47 %
Ранг најголеми 100
Ранг најуспешни 157
Вработени 484
Година
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005