Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ФИЛИП МОРИС ТУТУНСКИ КОМБИНАТ ПРИЛЕП ДОО, Скопје

ФИЛИП МОРИС ТУТУНСКИ КОМБИНАТ ПРИЛЕП ДОО, Скопје

Друштво за производство и трговија со тутунски производи ФИЛИП МОРИС ТУТУНСКИ КОМБИНАТ ПРИЛЕП ДОО Скопје
Максим Горки бр.13

Дејност Трговија на големо со производи од тутун
Manager Иван Костиќ
Position /
Приход 2,494,259,045.00 МКД
Раст приход 36.25 %
Добивка 512,630,320.00 МКД
Раст добивка 26.97 %
Ранг најголеми 110
Ранг најуспешни 31
Вработени 42
Година
2023
2022
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт