Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АРБЕРИА-ДЕСИГН ДООЕЛ, Тетово

АРБЕРИА-ДЕСИГН ДООЕЛ, Тетово

Друштво за продукција,маркетинг,дизајн,промет и услуги АРБЕРИА-ДЕСИГН ДООЕЛ експорт-импорт Тетово
Ул. Боро Вулиќ бр.6 лок.1  

Дејност Издавање на книги
Manager
Position /
Приход 185,117,672.00 МКД
Раст приход 33.00 %
Добивка 94,233,141.00 МКД
Раст добивка 46.57 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 120
Вработени 36
Година
2021
2020
2019
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт