Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ИГМ-ТРЕЈД ДОО, Кавадарци

ИГМ-ТРЕЈД ДОО, Кавадарци

Друштво за производство, трговија и услуги ИГМ-ТРЕЈД Илија и др. ДОО Кавадарци
Ул. Индустриска бр. 2
043/418-890
www.igmtrade.com
info@igmtrade.com
Дејност Производство на цевки, шупливи (издлабени) профили и слични производи од челик
Manager г-дин Тихомир Димов
Position /
Приход 11,237,149,006.00 МКД
Раст приход 68.05 %
Добивка 3,412,920,594.00 МКД
Раст добивка 246.45 %
Ранг најголеми 11
Ранг најуспешни 2
Вработени 500
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт