Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ, Скопје

КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за шпедитерски и транспортни услуги КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ Скопје
бул. 8ми Септември бр. 40, 2-ри кат, лок. 2.1
02/2786000
www.kuehne-nagel.com
sales.skopje@kuehne-nagel.com
Дејност Останати придружни дејности во превозот
Manager
Position /
Приход 987,749,035.00 МКД
Раст приход 5.04 %
Добивка 18,897,286.00 МКД
Раст добивка -60.44 %
Ранг најголеми 189
Ранг најуспешни
Вработени 23
Година
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт