Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на МИСКОМ ДООЕЛ, Струга

МИСКОМ ДООЕЛ, Струга

Друштво за производство на хартија и амбалажа МИСКОМ заштитно друштво Струга ДООЕЛ
Индустриска зона бб
046/700-941
www.miskom.com.mk
fmiskom@yahoo.com
Дејност Производство на брановидна хартија и картон и на амбалажа од хартија и картон
Manager
Position /
Приход 321,692,612.00 МКД
Раст приход %
Добивка 77,470,463.00 МКД
Раст добивка 10.82 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 172
Вработени 53
Година
2020
2019
2018
2017
2012
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт