Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ЖАН МИТРЕВ, Скопје

ПЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ЖАН МИТРЕВ, Скопје

Приватна здравствена установа-Клиничка болница ЖАН МИТРЕВ Скопје
Ул. Бледски Договор бр. 8
02/3091-500
www.cardiosurgery.com.mk
info@filipvtori.com
Дејност Дејности на болниците
Manager Академик Д-р Жан Митрев
Position /
Приход 1,999,837,759.00 МКД
Раст приход 17.34 %
Добивка 614,445,846.00 МКД
Раст добивка 12.07 %
Ранг најголеми 104
Ранг најуспешни 23
Вработени 285
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2016
2015
2014
2013
2012
2010
2009
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт