Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ, Скопје

РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за фармацевтско хемиски производи РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ Скопје
Ул. Козле бр. 188
02/3088-701
www.replek.com.mk
Дејност Производство на фармацевтски препарати
Manager
Position /
Приход 1,094,319,662.00 МКД
Раст приход 18.49 %
Добивка 188,315,057.00 МКД
Раст добивка 25.37 %
Ранг најголеми 179
Ранг најуспешни 52
Вработени 377
Година
2021
2019
2018
2017
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт