Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АЛЕКС-3 ДООЕЛ, Кочани

АЛЕКС-3 ДООЕЛ, Кочани

Трговско друштво за вработување на инвалидни лица за производство,трговија и угостителство АЛЕКС-3 ДООЕЛ увоз-извоз Кочани
Ул. Крижевска бр. 19
033/275-228
www.aleks.com.mk
info@aleks.com.mk
Дејност Производство на друга горна облека
Manager
Position /
Приход 254,267,892.00 МКД
Раст приход -7.18 %
Добивка 102,107,049.00 МКД
Раст добивка -8.11 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 109
Вработени 33
Година
2021
2020
2018
2017
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт