Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Илинден

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Илинден

Друштво за производство, трговија и услуги АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден
ТИРЗ Илинден
02/2718-390
Дејност Производство на други делови и дополнителен прибор за моторни возила
Manager
Position /
Приход 1,305,694,860.00 МКД
Раст приход -18.31 %
Добивка 139,303,045.00 МКД
Раст добивка -38.92 %
Ранг најголеми 149
Ранг најуспешни 72
Вработени 410
Година
2021
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт