Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АТЛАНТИК ДООЕЛ, Скопје

АТЛАНТИК ДООЕЛ, Скопје

Друштво за транспорт, трговија и услуги АТЛАНТИК ДООЕЛ Скопје
Ул. Качанички Пат бр. 103
02/3125253
www.atlantik.com.mk
info@atlantik.com.mk
Дејност Трговија на големо со овошје и зеленчук
Manager
Position /
Приход 939,423,589.00 МКД
Раст приход -7.49 %
Добивка 75,857,968.00 МКД
Раст добивка 42.68 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 165
Вработени 14
Година
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт