Недела, 26 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА АД, Скопје

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА АД, Скопје

Акционерско друштво за приредување игри на среќа Државна лотарија на Република Северна Македонија
Бул. Гоце Делчев бр. 8
02/323-7777
loto.mk
helpdesk@loto.mk
Дејност Дејности на коцкање и обложување
Manager Катица Николовска-Прнаркова
Position /
Приход 837,061,461.00 МКД
Раст приход 32.12 %
Добивка 475,396,774.00 МКД
Раст добивка 30.20 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 32
Вработени 75
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт