Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДС СМИТХ АД, Скопје

ДС СМИТХ АД, Скопје

Друштво за производство на хартија и амбалажа ДС СМИТХ АД Скопје
Ул. 1632 бр. 1
02/2551-081
https://www.dssmith.com/mk/ambalaza
office.skopje@dssmith.com
Дејност Производство на брановидна хартија и картон и на амбалажа од хартија и картон
Manager
Position /
Приход 807,370,177.00 МКД
Раст приход %
Добивка 87,354,566.00 МКД
Раст добивка 267.85 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 138
Вработени 124
Година
2021
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт