Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ГЕНТЕРМ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Прилеп

ГЕНТЕРМ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Прилеп

Друштво за производство, трговија и услуги ГЕНТЕРМ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ увоз-извоз Прилеп
ТИРЗ с. Алинци

Дејност Производство на електрична и електронска опрема за моторни возила
Manager
Position /
Приход 3,503,148,370.00 МКД
Раст приход 1.39 %
Добивка 310,455,733.00 МКД
Раст добивка 99.20 %
Ранг најголеми 51
Ранг најуспешни 35
Вработени 1944
Година
2020
2019
2018
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт