Лого на ГРИН ЕНЕРЏИ ТРЕИДИНГ ДООЕЛ, Скопје

ГРИН ЕНЕРЏИ ТРЕИДИНГ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија на електрична енергија ГРИН ЕНЕРЏИ ТРЕИДИНГ ДООЕЛ Скопје
Ул. Миладин Поповиќ бр. 4а/1-1

Дејност Трговија на електрична енергија
Менаџер
Позиција /
Приход 1,274,575,539.00 МКД
Раст приход 269.78 %
Добивка 34,685,165.00 МКД
Раст добивка 785.72 %
Ранг најголеми 134
Ранг најуспешни
Вработени 1
Година
2019