Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КИТ-ГО ДООЕЛ, Штип

КИТ-ГО ДООЕЛ, Штип

Друштво за трговија КИТ-ГО ДООЕЛ Штип
Ул. Гоце Делчев бр. 52
032/397-937
kitgo@kitgo.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Кирил Гогов
Position /
Приход 4,150,875,843.00 МКД
Раст приход 3.56 %
Добивка 146,162,631.00 МКД
Раст добивка 17.15 %
Ранг најголеми 52
Ранг најуспешни 100
Вработени 783
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт