Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија, с.Негорци

ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија, с.Негорци

Друштво за производство,трговија и услуги ДИЕМ-ГП ДОО Гевгелија с.Негорци
Башут бб
034/231-428
Дејност Друга преработка и конзервирање на овошје и зеленчук
Manager Атанасов Ѓорги, Атанасов Петар
Position /
Приход 942,970,869.00 МКД
Раст приход 25.61 %
Добивка 100,405,872.00 МКД
Раст добивка -0.84 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 175
Вработени 83
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт