Лого на МЕТАЛ-НЕТ ДОО, Куманово

МЕТАЛ-НЕТ ДОО, Куманово

Друштво за производство,трговија и услуги МЕТАЛ-НЕТ ДОО увоз-извоз Куманово
Ул. 11-ти Октомври б.б. п.фах 70
031/416-754
metalnetmk@yahoo.com
Дејност Трговија на големо со метална стока, цевки, уреди и опрема за водовод и централно греење
Менаџер
Позиција /
Приход 935,405,150.00 МКД
Раст приход 13.17 %
Добивка 62,543,885.00 МКД
Раст добивка 58.96 %
Ранг најголеми 183
Ранг најуспешни 178
Вработени 51
Година
2019