Лого на ПИВАРА СКОПЈЕ АД, Скопје

ПИВАРА СКОПЈЕ АД, Скопје

Трговско друштво за пиво, слад, оцет, алкохолни и безалкохолни пијалаци ПИВАРА СКОПЈЕ АД Скопје
Ул. 808 бр. 12
02/2611-279
www.pivaraskopje.com.mk
pivara.skopje@pivaraskopje.com.mk
Дејност Производство на освежителни пијалаци; производство на минерална вода и друга флаширана вода
Менаџер
Позиција /
Приход 4,198,700,059.00 МКД
Раст приход 9.31 %
Добивка 1,082,950,660.00 МКД
Раст добивка 18.47 %
Ранг најголеми 36
Ранг најуспешни 12
Вработени 333
Година
2019
2014
2013
2012
2011
2010
2007