Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на РАНВЕЈ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО, Струмица

РАНВЕЈ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО, Струмица

Друштво за градежништво,производство,трговија и услуги РАНВЕЈ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Струмица
Моша Пијаде

Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager
Position /
Приход 291,263,593.00 МКД
Раст приход %
Добивка 69,754,058.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 187
Вработени 1
Година
2021
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт