Лого на ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО, Скопје

ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО, Скопје

Друштво за лизинг ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО Скопје
Ул. Македонија бр. 9/11  

Дејност Финансиски лизинг
Менаџер
Позиција /
Приход 1,083,888,246.00 МКД
Раст приход 27.90 %
Добивка 43,926,182.00 МКД
Раст добивка 16.91 %
Ранг најголеми 159
Ранг најуспешни
Вработени 8
Година
2019
2018